View Sidebar
Fantastisk LCHF chokoladekage

Fantastisk LCHF chokoladekage

January 30, 2014 9:20 pm0 comments

Fantastisk LCHF chokoladekage

Jane, kvinden bag Madbanditten og en frygtelig masse gode LCHF opskrifter, har lavet denne intet mindre end fantastiske chokoladekage, og jeg bliver simpelthen nød til at dele den med jer. Jeg elsker elsker ELSKER kage, og en af de største udfordringer ved at begynde på en ny livsstil har måtte være at undvære alle de søde sager. Man skal selvfølgelig ikke gøre livet helt surt for sig selv, og derfor har jeg forsøgt mig med lidt forskellige LCHF venlige kager og søde sager, når sukkertrangen er alle værst. Man skal selvfølgelig ikke overdrive, men en lille snack i ny og næ tager man heller ikke skade af – i hvert fald ifølge min livsfilosofi!

Chokoladekage opskrift

Ingredienser:

  • 150 g mørk chokolade
  • 120 g sukrin gold
  • 150 g smør
  • 3-4 æg

Fremgangsmåde:

Pisk æggehviderne stive. Smelt chokolade, smør og sukrin i et vandbad. Når det er smeltet røres æggeblommerne i, og til sidst vendes de stive æggehvider i massen. Rør indtil du får en ensartede masse og hæld den derefter i et ildfastfad. Bag ved 180 g i 20 min. og lad den derefter afkøle i køleskabet til den er helt kold.

LCHFchokoladekage

Super nem opskrift ikke? Hvis i vil se originalen smutter i selvfølgelig bare forbi Jane lige her. Hvis i skal have jer lidt lækkert en kold vinteraften kan den helt klart anbefales  – glæd jer!

No Comments

Leave a reply